Auroral Crown

KUULE TUTKITTUA TIETOA REVONTULISTA JA TUTUSTU POROIHIN SEKÄ POROMIEHEN ELÄMÄÄN

Auroral Crown on revontuliin ja poroihin erikoistunut ohjelmapalveluyritys Kuusamossa, Oivangin kylässä. Revontuliesityksiä pidetään ryhmille etukäteisvarauksesta Revontulitupa Pohjan Kruunussa. Porotilalla voit halutessasi tutustua eri tavoin poroihin, ruokailla ja yöpyä sekä hankkia itsellesi herkullisia porotuotteita.

Revontulet

Revontulet ovat vaikuttava valoilmiö valaistessaan lumen ja jään peittämän luonnon. Näyttävien revontulien kohtaaminen luonnossa ei ole kuitenkaan itsestään selvää – monesti matkailijat joutuvat palaamaan kotiinsa pettyneinä. Me tarjoamme varman tavan päästä tutustumaan revontuliin. Koulutettu revontulioppaamme johdattaa sinut revontulien pariin revontulitutkija, tohtori Esa Turusen laatimalla valkokangas video- ja kuvaesityksellä. Esityspaikka on viiden vuosikymmenen ajan pationoituneesta jäkälälaudasta rakennettu tupa.

Revontulitupa

Revontulitupa sijaitsee porotilan yhteydessä, jossa voit kokea monia muita elämyksiä. Voit ruokkia poroja, päästä tutustumaan poronhoitoon ja poromiehen arkiseen elämään sekä lähteä poroajelulle. Porotilalla voit lisäksi ruokailla ja viettää alkukantaisen poromiehen maastoyön.

Poronhoito ja -ohjelmat

Porot viedään luontoon vasomaan 15.4., joten siitä johtuen poroihin tutustuminen ja poroajelu ovat mahdollisia aina marraskuusta lähtien. Muilta osin porotilaohjelmat ovat käytettävissäsi ympäri vuoden.

Kauttamme on myös mahdollista hankkia pakastettua poronlihaa kotiin toimitettuna.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan yrityksemme palveluista!